L’Alcúdia de Crespins adelanta la Cremà de la foguera de Sant Onofre a aquest divendres

El muncipi de l’Alcúdia de Crespins està immers en la construcció de la foguera i en la preparació de les seues festes patronals en honor a Sant Onofre que se celebraran durant el cap de setmana.

Enguany, en coincidir la festivitat del Cor de Jesús amb la celebració del dia del patró, des de l’Ajuntament i la Parròquia, es va decidir que tant la cremà com el dia del patró, s’avançaran un dia per no coincidir.

Per aquesta raó, la localitat festejarà el Dia de la Foguera divendres amb la Cremà. No obstant, les festes de Sant Onofre arrancaran al matí amb jocs infantils i un espectacle de titelles (12.30 h) a la Plaça Jaume I i la Fira d’Atraccions en l’accés a la Sénia. Una fira que obrirà també per la vesprada, a partir de les cinc. La jornada es completarà amb la recollida dels festers i l’Ofrena per donar pas a la Cremà a les 21.30 hores. A l les 00:00 hi haurà Concert de Rock a càrrec de Delto (Tribut a Extremoduro) i Kastigaos sin postre. A la matinada, a les 4:00 hores torrà al costat de la foguera.

Dissabte, Dia de Sant Onofre, la Fira Artesanal arrancarà a les 11:00 hores en la Plaça Sant Jaume I i mitja hora després s’obrirà la VIII Fira Outlet del Comerç Local, que ocuparà l’avinguda Corts Valencianes.

A les 18:00 h hi ha prevists tallers de batukada i circ. A les 20:00 Missa cantada per la Rondalla Barreja. A les 23:00 hores, Dansà Popular. Després hi haurà Sarau a la plaça Constitució i a les 00:30 hores, Gran Cordà.

El diumenge, els actes començaran a les 10:00 al Camp de Futbol José Gramage amb el Trofeu Festes de Sant Onofre. Categoria Aleví, amb els equips participants: Atlético de Madrid, Rayo Vallecano, U. D. Canals i el C.D. l’Alcúdia de Crespins. A més, estarà oberta la Fira Artesanal i la d’atraccions.

SANT ONOFRE 2018

No hay comentarios

Dejar respuesta