L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, i el regidor d’Esports, Pedro Aldabero, han visitat, en el matí de hui, als més de 200 xiquets que participen en l’Escola d’Estiu de la Ciutat de l’Esport.

diaridigital.es-visita-escola-estiu-2Cerdà s’ha referit a aquesta activitat com una iniciativa “consolidada” que té “molt bona resposta tant per part dels xiquets com dels pares”. En aquest sentit, ha comentat que “enguany hem ampliat una setmana més la seua durada”. Ara, ha conclòs, “continuarem treballant per seguir cobrint aquest temps en el que els més menuts tenen vacances en els centres escolars”.

Per la seua banda, el responsable d’Esports ha recordat que el preu s’ha mantés, respecte a l’any passat, i s’ha mostrat content perquè, a pesar de les activitats que hi ha a la ciutat, l’Escola d’Estiu es continua omplint de xiquets.

diaridigital.es-visita-escola-estiu-6Aldabero ha comentat que els participants realitzen activitats esportives com bàsquet, futbol o natació així com ball, dibuix e inclús una acampada nocturna, entre altres. I tot això baix la supervisió de 14 monitors.

En altre ordre de coses, el responsable d’Esports ha comentat que de moment no hi ha prevista cap actuació important per a la Ciutat de l’Esport ja que “el pressupost no ho permiteix”. No obstant, ha insistit en que continuaran treballant per poder fer realitat el servei de bar ja que, a pesar de que estava previst que es ficarà en funcionament pròximament, “la persona a la que se li va adjudicar va renunciar a principis de juliol per la qual cosa, lamentablement, no disposarem d’aquest servei de moment”.

diaridigital.es-visita-escola-estiu-5

 

diaridigital.es-visita-escola-estiu-1

diaridigital.es-visita-escola-estiu-4

diaridigital.es-visita-escola-estiu-3

diaridigital.es-visita-escola-estiu-6

diaridigital.es-visita-escola-estiu-2

diaridigital.es-visita-escola-estiu-portada

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciocho − once =