L’alcalde de la Font manifesta el seu suport a la plataforma ‘Duguem el tren a Moixent’

L’alcalde de La Font de la Figuera acaba de reunir-se amb membres de la plataforma als quals els ha transmés el seu suport. “Des de l’Ajuntament tenim clar que perquè arribe el tren a La Font de la Figuera abans ha d’arribar a Moixent”. Així ho afirma, recordant i creant complicitats a la vegada per la situació que pateix la població, a la qual també van deixar sense servei de Rodalies l’any 96, fa ja prop de quinze anys (“i sense bus alternatiu que ens traslladara a altra estació”), afirma Muñoz.

Muñoz destaca la força que genera la unió de les Institucions en una petició històrica com és la tornada del tren de rodalies a aquestes poblacions que a tantes persones beneficiaria, començant pels estudiants. Per aquest motiu, sempre que estiga en la seua mà, donarà suport a les accions d’aquesta agrupació. “La importància del moviments socials és clarament afavoridor per seguir espentant la tasca que, en paral·lel, es puga fer des de les institucions, i així sumar i millorar com a societat, especialment a les poblacions que estem més allunyades dels grans nuclis de població”.

La plataforma cívica “Duguem el Tren a Moixent” constituïda fa uns dies segueix la seua trajectòria, a l’espera ara mateix de conèixer informació oficial dels plans de Foment.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciseis − quince =