L’alcalde de la Font dóna el seu suport a la promoció de la «Carne de Conejo»

L’Associació per a la Promoció de la Carn de Conill acaba de celebrar la presentació oficial de la denominació “Carne de Conejo CV” juntament amb la col•locació de la primera etiqueta marca «CV» per aquesta carn. Tot això ha estat possible després de l’autorització de la utilització d’esta marca de qualitat per part de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.

L’acte es va celebrar a València i, a més de comptar amb la presència de la Directora General de Desenvolupament Rural i Política Agrària Comuna, M. Teresa Cháfer i el Director General de Comerç i Consum, Natxo Costa, va comptar amb la participació de l’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, i el vicepresident d’esta associació, José Luís Soriano, el qual també és fontí.

Des de l’Associació manifesten «afrontar amb optimisme este repte que destaca la qualitat d’un producte nascut, criat i elaborat a la Comunitat Valenciana com és la carn de conill i tot això baix una mateixa marca que defensa els interessos dels nostres cunicultors i escorxadors».

La marca «CV» identifica davant del consumidor aquells productes de qualitat elaborats a la Comunitat Valenciana baix uns paràmetres específics recollits en el seu reglament.

No hay comentarios

Dejar respuesta