L’alcalde de Xàtiva i els regidors visiten als xiquets i xiquetes de l’Escola d’Estiu

L’activitat ha destacat per les mesures de seguretat que han permés el seu desenvolupament sense cap contagi durant aquestes 5 setmanes

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, la regidora d’Educació Lena Baraza i el regidor d’Esports Pedro Aldavero han visitat aquest dimecres l’escola d’estiu municipal que s’està desenvolupant durant tot aquest mes de juliol i l’última setmana del mes de juny.

En total hi ha hagut una mitjana setmanal d’uns 200 xiquets i xiquetes entre el poliesportiu de Les Pereres i el col·legi Gozalbes Vera, seus de l’escoleta, amb pics setmanals que han arribat fins als 290 xiquets. Cal destacar que malgrat la gran afluència, no s’ha produït cap cas de Covid-19 ni entre els menuts ni entre els monitors i monitores.

«Aquesta ha sigut una escoleta segura, en la qual s’han seguit totes les mesures per a evitar contagis de Covid-19, i ho hem aconseguit perquè en aquestes cinc setmanes no hem hagut d’aïllar ni suspendre cap de les activitats que s’han anat desenvolupant», ha indicat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, qui ha donat l’enhorabona «al monitoratge pel seu treball i evidentment també als xiquets i xiquetes que han gaudit de manera extraordinària i que esperem que repetisquen el proper any».

El regidor d’Esports, Pedro Aldavero, per la seua part, ha manifestat que «estem molt satisfets de la participació, ja que amb la situació sanitària que travessem són xifres molt importants. Continuarem amb aquesta nova fórmula d’escola d’estiu en la qual es compagina l’Esport i l’Educació».

La regidora d’Educació Lena Baraza, per la seua part, ha valorat positivament l’escoleta d’estiu «perquè hem de tindre en compte el servei que donem a les famílies obrint aquestes escoletes, amb tant de servei com el que hem oferit enguany ja que inclús ha hagut servei de menjador. La intenció és seguir millorant en aquest aspecte i sobretot fer unes escoletes inclusives en les que càpiga tot el món».

Cal recordar que aquest any s’ha inclòs aquest servei de menjador per tal de millorar la conciliació familiar, el qual ha estat ben acceptat per les famílies, a més de poder comptar també amb els serveis d’acollida i de bus. En l’escola d’estiu, els xiquets i xiquetes d’entre 3 i 16 anys han pogut gaudir d’activitats esportives, culturals, lúdiques i aquàtiques.

No hay comentarios

Dejar respuesta

17 − doce =