L’alcalde de Xàtiva confirma l’execució dels tres projectes més votats a Decideix Xàtiva

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha assegurat que els tres projectes més votats al procés de pressupostos participatius s’executaran malgrat que en el seu conjunt superen en 22.000 euros els 250.000 euros dels comptes municipals destinats a aquesta iniciativa.

Així, el projecte per a la construcció d’una piscina coberta a la Ciutat de l’Esport, valorat en 22.000 euros, el centre cutural i esportiu de Sant Pere, amb un cost de 125.000 euros, i la primera fase del multicentre social d’Abú Masaifa, valorat també en 125.000 euros es ficaran en marxa durant l’exercici, segons paraules del primer edil.

D’aquesta manera l’Ajuntament haurà de fer-se càrrec dels 22.000 euros que s’excedeixen del pressupost acordat per a aquest procediment.

alcocel-rpger-rueda-de-prensa-diaridigital.esPel que fa a la quarta proposta més votada, el pas de vianants de Mc Donalds a Family Cash, Roger Cerdà ha manifestat que “es tindrà en compte i estudiarem la manera de poder dur-lo endavant sino enguany el proper any”.

Respecte a la proposta més votada, cal destacar que es tracta només del projecte, no de la construcció de la piscina. Per la qual cosa l’execució del mateix suposaria un primer pas per en un futur poder construir, si el pressupost ho permet, la piscina coberta.

L’alcalde ha manifestat el seu agraïment als veïns que han votat ja que “hem encetat a fer història”. Al respecte, el regidor de Participació Ciutadana, Miquel Alcocel, ha proposat “iniciar ja el procés de pressupostos participatius de cara al proper any”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

18 − 15 =