L’Alcalde de Canals arranca un compromís a l’Epsar per millorar el funcionament de la depuradora

L’Alcalde de Canals, Joan Carles Pérez, s’ha reunit amb el Gerent de la Entitat Pública de Sanejament de Aigües Residuals de la Comunitat Valenciana (Epsar), Enrique Lapuente, per tal de buscar solucions a la problemàtica que durant anys arrossega la depuradora municipal pel que fa a vessaments de mala qualitat.

Una reunió que en paraules del primer edil canalí “va ser molt profitosa i satisfactòria”.
Segons ha explicat l’alcalde, des de l’entitat pública “van comunicar les incidències que han hagut pel que fa a vessaments de mala qualitat que han entrat en la depuradora que compartim els dos municipis cosa que provoca que aquesta no funcione adequadament en molts moments al llarg de l’any”. Per aquesta raó i conscients de la necessitat de solventar estes incidències i millorar la qualitat de vida de tots els veïns des de l’Ajuntament de Canals “ens vam posar a la disposició de l’Epsar per tal de buscar una solució a la qualitat de les aigües vessades”, ha remarcat Pérez.

Així mateix, el màxim representat canalí ha subratllat: “Ens anem satisfets pel compromís de l’entitat de sanejament de donar-nos recolzament i ajuda tècnica”.

No hay comentarios

Dejar respuesta