L’Alcalde de Canals acompanyarà a les associacions locals al primer encontre d’associacions empresarials

El proper dimarts 5 de març, a les 20:30h, tindrà lloc el primer encontre d’associacions empresarials de les comarques de la Costera, la Canal i la Vall d’Albaida on estaran presents ASSOCIEM i l’Associació de Venedors del Mercat Municipal de Canals, acompanyats per Ricardo Requena, alcalde i regidor de Promoció Socioeconòmica.

Les dues associacions comercials del municipi participen i, a més, coordinen aquest encontre que té com a objectiu establir contacte entre les diferents organitzacions que estaran allí presents per a generar sinergies de treball i propiciar possibles camps de col·laboració entre elles.

En aquest encontre empresarial es plantejarà la forma de treballar conjuntament tots els empresaris de les comarques reunides per a les properes activitats comercials i, així, junts, preparar i dinamitzar els accions de promoció econòmica de les zones.

Un dels col·lectius empresarials més importants de les comarques, la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL), es farà present per donar suport a aquest encontre i a totes les associacions comercials i empresaris que estiguen allí presents. També ho farà, entre altres, l’Associació d’Empresaris d’Alzira.

Durant l’encontre es farà un reconeixement a empreses de cada associació i, per aquest motiu, ASSOCIEM farà el seu reconeixement a Roba i Complements Mª Carmen i a Virian Cortines, comerç associat durant més temps. De la mateixa manera, el reconeixement simbòlic de l’Associació de Venedors del Mercat Municipal de Canals el rebrà la Carnisseria Mª Carmen.

Emilio Talens, president d’ASSOCIEM, ha manifestat que «amb aquest encontre volem veure quines són les necessitats comercials que existeixen més enllà de Canals i que entre tots els col·lectius treballem i concretem accions en comú per fomentar i donar força al comerç local i de proximitat». «A hores d’ara esperem quasi un centenar d’empresaris i, per tant, esperem obtindre resultats molt enriquidors amb totes els realitats que tindrem oportunitat de conéixer».

Entre altres autoritats polítiques de la mancomunitat la Costera i la Canal, Ricardo Requena, alcalde de Canals i regidor de Promoció Socioeconòmica, estarà present per tal d’acompanyar a les dues associacions comercials del municipi. Requena ha explicat que «al municipi hem portat endavant conjuntament moltes activitats per fomentar el comerç local i aquest encontre pot servir-nos per a donar a conéixer tot allò que hem fet i, a més, per poder plantejar noves oportunitats i iniciatives que permeten cobrir altres necessitats».

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno + cinco =