L’Albereda Jaume I albergarà la propera setmana la 27º edició de la Fira Outlet d’Adexa

Com a novetat aquest any hi haurà dos food trucks i s’ha preparat també una activitat amb el sector d’Hostaleria

 L’Ajuntament de Xàtiva ha acollit hui la presentació de la Fira Outlet d’Adexa, que tindrà lloc la propera setmana entre el dijous 3 i el diumenge 6 d’octubre a l’Albereda de Xàtiva. Es tracta de la 27º edició, pel que es tracta d’una cita comercial completament consolidada a la ciutat i a la comarca de la Costera. A la roda de premsa han estat presents l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, i la presidenta de la secció de comerç d’ADEXA, Maria José Díaz Patiño.

adexa-outlet-5«Aquesta és una cita comercial de primer nivell totalment consolidada a Xàtiva, i des de l’Ajuntament ens sentim tremendament satisfets del treball que s’està desenvolupant per part d’ADEXA i de la seua secció de comerç perquè accions com aquesta són necessàries per dinamitzar al màxim el sector comercial de la nostra ciutat», ha explicat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà.

En la Fira Outlet d’aquest any s’ha incrementat la participació, amb prop de 60 expositors, i també s’ha ampliat la varietat del producte. A més de la moda i el calçat s’oferiran productes de decoració, electrodomèstics o articles de la llar entre d’altres. Com a novetat, aquest any hi haurà dos food trucks que donaran servei tant als participants com als visitants de la Fira.

adexa-outlet-2Respecte al programa d’activitats, el divendres dia 5 a les 17:30h hi haurà una exhibició a càrrec de l’Associació Acrodance i a les 19:30h tindrà lloc en col·laboració amb la secció d’Hostaleria l’activitat AdexArte, en la que una experta realitzarà unes classes per a aprendre a pintar un quadre amb posterior sopar a l’establiment, tot per un preu de 20 euros. Ja el dissabte, a les 11h es realitzarà l’exhibició de boixets a càrrec de Fil per randa, a les 12h Jorge Fuset portarà a terme una exhibició canina i a les 18h Mickey i Minnie Mouse coneixeran als més menuts amenitzant la visita amb una xaranga. D’altra banda també hi haurà animació infantil tots els dies excepte el diumenge dia 6, per coincidir amb la cavalcada del ninot infantil.

«Hem cobert els objectius de participació molt abans del que és habitual i s’ha quedat fins i tot gent fora. Per la nostra part estem molt contents de la repercussió econòmica i social que té la nostra Fira», ha explicat la presidenta de la secció de comerç d’ADEXA Maria José Díaz Patiño, qui també ha destacat que el 90% dels participants són de Xàtiva i la comarca però que també s’han rebut demandes per part de comerços procedents de localitats com Saragossa o Ciutat Real.


En Castellà;

La Alameda Jaume I albergará la próxima semana la 27º edición de la Feria Outlet de Adexa

adexa-outlet-1Como novedad este año habrá dos food trucks i se ha preparado también una actividad con el sector de la Hostelería

El Ayuntamiento de Xàtiva ha acogido hoy la presentación de la Feria Outlet de Adexa, que tendrá lugar la próxima semana entre el jueves 3 y el domingo 6 de octubre en la Alameda de Xàtiva. Se trata de la 27° edición, por lo que se trata de una cita comercial completamente consolidada en la ciudad y en la comarca de la Costera. A la rueda de prensa han asistido el alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, y la presidenta de la sección de comercio de ADEXA, Maria José Díaz Patiño.

«Esta es una cita comercial de primer nivel totalmente consolidada en Xàtiva, y desde el Ayuntamiento nos sentimos tremendamente satisfechos del trabajo que se está desarrollando por parte de ADEXA y de su sección de comercio porque acciones como esta son necesarias para dinamizar al máximo el sector comercial de nuestra ciudad», ha explicado el alcalde de Xàtiva Roger Cerdà.
En la Feria Outlet de este año se ha incrementado la participación, con cerca de 60 expositores, y también se ha ampliado la variedad del producto. Además de la moda y el calzado se ofrecerán productos de decoración, electrodomésticos o artículos del hogar entre otros. Como novedad, este año habrá dos food trucks que darán servicio tanto a los participantes como a los visitantes de la Feria.

Respecto al programa de actividades, el viernes día 5 a las 17:30h habrá una exhibición a cargo de la Asociación Acrodance y a las 19:30h tendrá lugar en colaboración con la sección de Hostelería la actividad AdexArte, en la que una experta realizará unas clases para aprender a pintar un cuadro con posterior cena al establecimiento, todo por un precio de 20 euros. Ya el sábado, a las 11h se realizará la exhibición de bolillos a cargo de Fil per randa, a las 12h Jorge Fuset llevará a cabo una exhibición canina y a las 18h Mickey y Minnie Mouse conocerán a los más pequeños amenizando la visita con una charanga. Por otro lado también habrá animación infantil todos los días excepto el domingo día 6, para coincidir con la cabalgata del muñeco infantil.

«Hemos cubierto los objetivos de participación mucho antes de lo que es habitual y se ha quedado incluso gente fuera. Por nuestra parte estamos muy contentos de la repercusión económica y social que tiene nuestra Feria», ha explicado la presidenta de la sección de comercio de ADEXA Maria José Díaz Patiño, quien también ha destacado que el 90% de los participantes son de Xàtiva y la comarca pero que también se han recibido demandas por parte de comercios procedentes de localidades como Zaragoza o Ciudad Real.

No hay comentarios

Dejar respuesta