L’Albereda de Xàtiva s’ompli de diversió amb la cavalcada del Ninot

Les 19 comissions falleres de la ciutat participaren, dissabte a la nit, en la Cavalcada del Ninot que va desfilar per l’avinguda Selgas i l’Albereda de Xàtiva.

L’acte va començar amb la desfilada de la Fallera Major de Xàtiva, Laura Martí, al costat de la seua cort d’honor i seguidament anaven totes les comissions de la ciutat. Cal destacar que, l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà i la regidora de Falles. Maria Beltran van estar en la tribuna al costat de la Junta Local Fallera.

cabalgata-ninot-granLa música, les disfresses, el colorit i l’enginy faller ompliren l’Albereda de la ciutat per tal de criticar aspectes relacionats amb la gestió dels que actualment governa la ciutat.

Cada any, l’Albereda és vist de festa per a acollir aquest esdeveniment festiu que sorprén la ciutadania pel gran ambient que es viu i per l’originalitat de les crítiques que escenifiquen els fallers i falleres. Per les disfresses molt treballades i les carrosses de confecció pròpia cada any se superen, cal donar l’enhorabona a totes les comissions per l’esforç que realitzen perquè la cavalcada siga un èxit.
[g-gallery gid=»54862″]

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro − 2 =