L’Albereda de Xàtiva s’ompli de diversió amb la cavalcada del Ninot

Les 19 comissions falleres de la ciutat participaren, dissabte per la vespra, en la Cavalcada del Ninot que va desfilar per l’Avinguda Selgas i l’Albereda Jaume I de Xàtiva.

L’acte va començar amb la desfilada de la Junta Local i la carroza de la Fallera Major de Xàtiva, Laura Hernández, al costat de la seua cort d’honor i seguidament anaven totes les comissions de la ciutat. Cal destacar que, l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà i la Fallera Major Infantil, amb la seua cort d’honor van estar en la tribuna al costat de la Junta Local Fallera.

La música, les disfresses, el colorit i l’enginy faller ompliren l’Albereda de la ciutat per tal de criticar aspectes relacionats amb la gestió dels que actualment governa la ciutat, les properes eleccions i el canvi de presidència a la JLF..

Cada any, l’Albereda és vist de festa per a acollir aquest esdeveniment festiu que sorprén la ciutadania pel gran ambient que es viu i per l’originalitat de les crítiques que escenifiquen els fallers i falleres. Per les disfresses molt treballades i les carrosses de confecció pròpia cada any se superen, cal donar l’enhorabona a totes les comissions per l’esforç que realitzen perquè la cavalcada siga un èxit.

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 × 5 =