Xàtiva participa en la II edició de «Patrimoni Ocult» a la UPV

El regidor de Cultura, Jordi Estellés i el tècnic de la Casa de Cultura, Pep Sanchis, participen aquesta vesprada en la Universitat Politècnica de València en un jornada on es posa de manifest les festivitats més arrelades del territori valencià.

Xàtiva, presenta el seu Corpus Christi a la Universitat de València com a festivitat en projecció cultural i com a model a exportar per la seua configuració i evolució amb el temps.

A les jornades participaran les ciutats de Morella (Sexenni), l’Alcora, Onil, Biar (Moros i Cristians), Palomar (festa del xop), Dènia (Desfilada de Carrosses), Borriol (La Passió de Crist), Cofrents (Maderada) i Quart de Poblet (Passejà de Sant Onofre).
«La dignificació del Corpus i el compromís social dels col·lectius ha fet d’aquest esdeveniment un dels actes més participatius d’aquests últims anys» això manifesta el regidor de Cultura de Xàtiva. «Un dels màxims exponents dels nostre patrimoni, els elements del Corpus , tindrà prompte l’espai cultural adequat per a la seua escenificació»

No hay comentarios

Dejar respuesta