L’Ajuntament de Xàtiva homenatja tres funcionaris jubilats en la festa de la seua patrona

Roger ha lliurat la insígnia de la ciutat a Rafael,Francisco  i Josefina,treballadors jubilats en 2016
L’Ajuntament de Xàtiva ha retut homenatge a tres funcionaris jubilats aquest matí. durant la festivitat de Santa Rita, patrona dels funcionaris. L’alcalde de Xàtiva,Roger Cerdà, els va fer lliurament de la insígnia de la ciutat. A més, els treballadors jubilats han estat acompanyats per tots els membres de la corporació municipal i els seus familiars.
Els funcionaris homenatjats han estat:
Rafael Ibáñez Merí, Francisco Moral Ferri (no ha pogut assistir a l’acte) i Josefina Úbeda Llopis.
L’alcalde a destacat la importància d’aquest dia i afirma que els funcionaris jubilats que els es mereixen aquest descans “per tot l’esforç que han realitzat en benefici dels ciutadans”.

jubilados-ajuntamiento-2

jubilados-ajuntamiento-3


El Ayuntamiento de Xàtiva ha rendido homenaje a tres funcionarios jubilados esta mañana. durante la festividad de Santa Rita, patrona de los funcionarios. El alcalde de Xàtiva,Roger Cerdà, les hizo entrega de la insignia de la ciudad. Además, los trabajadores jubilados han sido acompañados por todos los miembros de la corporación municipal y sus familiares.
Los funcionarios homenajeados han sido:
Rafael Ibáñez Merí, Francisco Moral Ferri (no ha podido asistir al acto) y Josefina Úbeda Llopis.
El alcalde a destacado la importancia de este día y afirma que los funcionarios jubilados que los se merecen este descanso “por todo el esfuerzo que han realizado en beneficio de los ciudadanos”.

No hay comentarios

Dejar respuesta