L’Ajuntament remodelarà els mòduls de l’skatepark de Xàtiva

S’invertiran 18.000 euros i els treballs es duran a terme per una empresa especialitzada en este tipus d’instal·lacions

Xàtiva, 10 de juliol de 2024.- L’Ajuntament procedirà a la remodelació dels diferents mòduls de l’skatepark de Xàtiva, amb una inversió de més de 18.000 euros.

Els treballs, que seran efectuats per l’empresa Copinramps especialitzada en este tipus d’instal·lacions, consistiran en el tall i la demolició de la solera, la col·locació dels murs de bloc de formigó amb ancoratge i de les guies, la col·locació d’elements anticaiguda i el tancat perimetral de la zona en qüestió.

Serà una nova actuació municipal en esta instal·lació esportiva de la ciutat, que ja va tindre en 2021 una reforma integral amb una inversió de 50.000 euros amb la qual es van col·locar nous mòduls de formigó -substituint els anteriors de fusta que es trobaven greument deteriorats-, i es van instal·lar mòduls sobre la plataforma de patinatge per tal de poder practicar esports urbans.

Cal recordar que la parcel·la de l’skatepark de Xàtiva (ubicada en un solar tancat amb accés des de la carretera de la Llosa de Ranes, front al cementeri municipal) compta amb una superfície de 1.804 m2. La instal·lació obri de dilluns a diumenge en horari de 10 a 22 hores i a més de les pistes esportives compta també amb taules de pícnic.

«Esta és una de les instal·lacions esportives més utilitzades de Xàtiva tant per la joventut com per les famílies, el que demostra la importància de l’esport a l’aire lliure. Des de l’Ajuntament ens comprometem a seguir millorant les instal·lacions de la nostra ciutat», ha manifestat el regidor d’Esports Vicent Lluch.

No hay comentarios

Dejar respuesta