L’Ajuntament recolza mantenir totes les línies educatives de Xàtiva del proper curs 2021/22

L’arranjament del proper curs 2021-2022 preveu supressió de dos línies d’infantil i una de primària, decisió a la qual es presentaran al·legacions

L’Ajuntament de Xàtiva ha manifestat el seu suport als centres educatius de la ciutat davant el plantejament de l’arranjament escolar de cara al proper curs que preveu la supressió de tres línies.

El consistori ha mantingut converses amb tots els equips directius dels centres implicats per mostrar el seu recolzament absolut, al temps que també s’han iniciat converses amb la Conselleria d’Educació per tal de buscar solucions, davant la voluntat de que no s’elimine cap línia educativa a la ciutat.

L’arranjament de cara al proper curs 2021-2022 preveu la supressió de tres línies: dos d’infantil (als col·legis Jacinto Castañeda i Martínez Bellver), i una de primària que correspondria al col·legi Gozalbes Vera. D’altra banda, el centre d’educació infantil Teresa Coloma guanyarà una línia d’infantil.

«Des que es va conèixer la informació de la proposta d’arranjament per al curs vinent amb la reducció d’una línia d’educació Primària i dues d’educació Infantil ens hem posat mans en l’obra per a defensar l’educació a la nostra ciutat», ha manifestat la regidora d’Educació Lena Baraza, qui ha explicat la posició municipal a la comissió sociocultural que s’ha celebrat aquest dijous, i a la qual la resta de grups s’han adherit. «És una satisfacció veure la unitat de tots els grups polítics municipals en aquest tema, ja que tots han mostrat el seu suport a aquesta defensa de l’educació de Xàtiva i de totes les seues línies».

Des dels diferents centres ja s’està treballant en les al·legacions, que es poden presentar fins al 22 d’abril, i que han de ser aprovades pel claustre i pel Consell Escolar de cada centre per a passar al Consell Escolar Municipal que se celebrarà el proper dilluns 19 d’abril per tal de ser ratificades.

La planificació d’aquest arranjament educatiu encara no és definitiva, pel que des del consistori apel·len al manteniment de totes les línies educatives de Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta