L’Ajuntament posa a la venda ‘Antología Surrealista’ i altres llibres de temàtica canalina

La Casa de la Cultura ‘Ca Don José’ de Canals ven al públic llibres de Festes Patronals que daten des de 1956 i publicacions sobre el municipi amb més de 25 títols diferents, a més del recull de textos dut a terme pels alumnes del Col·legi Cervantes ‘Antologia Surrealista’.

Entre els nombrosos exemplars que es poden adquirir destaquen els llibres de festes de Sant Antoni dels anys 50, i a partir de 1986 fins ara, per un preu molt econòmic en funció de les característiques fixades en el text regulador publicat al BOP del 4 de juny.

Així mateix, els interessats podran adquirir publicacions locals sobre el paratge, la cultura, el llenguatge i la història canalina com ‘El Foc i la Roda del Temps’, ‘Coneguem els nostres noms’, ‘El desenvolupament industrial a Canals’ o ‘El valencià col·loquial de la vila de Canals’, entre molts altres.

Finalment, el projecte realitzat pels alumnes de 6é amb l’objectiu de fomentar la lectura, “Antología Surrealista”, que està subvencionat per la Regidoria de Cultura i que es va presentar passat dilluns, també es podrà adquirir.

No hay comentarios

Dejar respuesta

10 − 6 =