L’Ajuntament organitza un cap de setmana turístic-cultural per al 20, 21 i 22 d’octubre

L’Ajuntament de Canals, a través de la regidoria de Turisme, Cultura i Fira i Festes, organitza per al cap de setmana del 20 al 22 d’octubre nombroses activitats de caràcter turístic i cultural.

Les activitats comencen amb una nova edició del Food Truck, que torna per segona vegada a Canals després de l’èxit obtingut al darrer encontre. El festival gastronòmic i musical sobre rodes estarà present el 20, 21 i 22 d’octubre al pàrquing de l’Avinguda Jaume I, i en ell es podrà trobar cuina de tot tipus, des de barbacoes o menjar mexicà, fins als plats més clàssics com la pasta, els ibèrics o l’arròs. Així mateix, també s’ofereixen propostes culinàries sense gluten perquè tots puguen gaudir per igual. Els xiquets també tindran el seu propi espai amb un parc infantil.

El teatre és també un dels protagonistes del cap de setmana. La companyia Clownic presentarà la seua obra “Jobs” el divendres 20 a les 22:30 en el Centre Cultural Papa Calixte III. Mitjançant el format d’un fals documental, “Jobs” fa un repàs en to de comèdia de les vicissituds del món laboral, des de les ocupacions més comunes a les més singulars, passant per la cerca de treball o la seua pèrdua, fins a aplegar a la jubilació. Cal recalcar que Clownic és la segona companyia dels populars Tricicle, amb més de 16 anys de trajectòria. L’entrada al teatre té un preu de 7€.

Dissabte 21 es donarà el tret d’eixida a les Festes Patronals de 2018 amb el sorteig del Bandera i Cuiros, que es realitzarà a les 21:00 en l’avinguda Vicente Ferri. Més tard, a les 22:30, el Cor Calixtí representarà el sainet “La Java” en el Centre Cultural Papa Calixte III.

En aquest mateix lloc es projectarà la pel·lícula “Canta”, dirigida als més menuts, el diumenge 22. La venda d’entrades en taquilla començarà a les 17:00 i a les 18:00 començarà el film. El preu de l’entrada és de 2,5€.

També el diumenge s’instal·larà a la pista de patinatge del Parc Jaume I un globus, on aquells que ho desitgen poden pujar i contemplar les vistes de Canals des de les altures. Aquest romandrà obert, de forma gratuïta, de 9:00 a 11:00 i de 18:00 a 20:00 però caldrà inscriure’s prèviament donada la limitació de les places existents. Es podrà fer del dia 16 al 20 d’octubre en Ca Don José de 17:00 a 20:00. Per a garantir la total seguretat durant el transcurs de l’activitat l’oratge haurà de ser favorable, per tant si fera vent o ploguera cap la possibilitat que es cancel·le.

“Un cap de setmana intens que convertirà Canals, novament, en centre cultural i turístic de les comarques centrals”, ha assenyalat Ricardo Requena, alcalde de Canals. Per la seua part, Celia Ibáñez, regidora delegada de les àrees de Cultura, Fira, Festes i Turisme, ha recalcat “la importància de treballar constantment en l’oferta d’esdeveniments que posen el focus supramunicipal en el nostre poble, amb el conseqüent ambient que això comporta, per a veïns i forasters”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × tres =