L’Ajuntament de Canals ofereix cursos gratuïts per a desocupats i treballadors

Després de les gestions realitzades des de la regidoria de Promoció Socioeconòmica amb el Centre de Turisme de València (CdT) i amb la Cambra de Comerç, s’ha anunciat que els dos organismes beneficiaran a Canals amb l’organització de cursos gratuïts dirigits a persones desocupades i a treballadors, comerciants i empresaris.

Aquesta proposta formativa està programada a partir d’octubre de 2018 i es realitzarà de forma íntegra a Canals, de manera que no caldrà desplaçar-se a cap altra localitat, estalviant el temps i la inversió econòmica que això comporta. Els cursos s’han escollit seguint les peticions dels veïns que conformen la xarxa comercial del poble i sent igualment acordes amb les demandes de formació que requereixen les ofertes de treball actuals.

Entre els cursos acordats amb el Cdt trobem quatre. El primer curs és de “Pa i rebosteria” i es realitzarà de l’1 al 4 d’octubre amb un total de 20 hores. Aquest curs està destinat a desocupats i, per tant, és una ferramenta molt útil per a la recerca de treball.

En segon lloc tenim el curs de “Cocteleria” que tindrà lloc el 23 i 24 d’octubre durant 6 hores, concretament de 16:30h a 19:30h els dos dies. Aquest curs està destinat a persones en actiu del món de l’hoteleria per a proporcionar més formació als professionals del sector per tal de millorar i perfeccionar el seu treball diari.

També està programat el curs de “Manipulador d’Aliments” que ja ve realitzant-se des de fa uns anys i continua tenint molt d’èxit entre els assistents. Serà el 14 de novembre de 9:00h a 14:00h per a desocupats responent a la formació que requereix una de les principals ofertes de treball actuals.

L’últim curs acordat amb la CdT és el de “Community Manager”, pensat per a desocupats i que tindrà lloc els dies 4 i 5 de desembre. Amb aquesta formació es dóna resposta a un dels requisits fonamentals en molts llocs de treball actuals i, a banda, pot ser una eina molt útil per a emprendre qualsevol projecte laboral propi.

D’altra banda, dins del Programa Integral de Cualificación y Empleo (PICE) del Sistema de Garantía Juvenil, s’impartirà el curs “Auxiliar de cuina” per la Cambra de Comerç. Serà entre el 3 d’octubre i el 23 de novembre, cada matí, de 9:00h a 14:00h. Aquest curs està dissenyat per a menors de 30 anys inscrits en el Sistema de Garantía Juvenil, per tant, els assistents no poden estar treballant ni estudiant.

“La formació és cada vegada més un requisit per a accedir a qualsevol lloc de treball i des de l’Ajuntament volem facilitar i apropar aquestes oportunitats al nostre poble”, ha afirmat Requena. “Aquestos cursos poden marcar la diferència i augmentar les oportunitats dels assistents. Per això continuem oferint als nostres empresaris la formació que demanden a través dels col·lectius associats, però també a les persones aturades que en moltes ocasions necessiten ampliar la seua formació per trobar feina”, ha conclòs l’alcalde de Canals.

A partir de setembre hi haurà més informació sobre tots aquestos cursos i sobre com inscriure’s.

Per a resoldre qualsevol dubte es poden posar en contacte amb info.adl@canals.es

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecinueve + 17 =