L’Ajuntament millora la il·luminació als vials d’accés a la ciutat i a l’hospital Lluís Alcanyís

En total es substituiran 123 lluminàries en dues intervencions amb una inversió de vora 45.000 euros

L’Ajuntament de Xàtiva ha invertit 44.236 euros en la millora de la il·luminació a través de dues intervencions, una a la carretera CV-41 Xàtiva-Alzira i l’accés a l’hospital Lluís Alcanyís; i l’altra al carrer 25 d’abril i el pont de Beata Inés.

La primera de les actuacions correspon al subministrament i instal·lació per tal de substituir de 88 lluminàries LED (80 de 120 W i altres 8 de 200 W) a la carretera CV-41 Xàtiva-Alzira i l’accés a l’hospital Lluís Alcanyís, per un import de 32.256 euros. En concret s’estan col·locant 12 projectors a la rotonda del pavelló de voleibol, 7 a l’Avinguda Lluís Despuig, 9 entre les rotondes de la carretera d’Alzira, 6 a la rotonda CV-645 i 57 a la carretera CV-41 i als accessos a l’hospital Lluís Alcanyís.

L’altra de les actuacions pel que fa a la millora de l’enllumenat públic, per tal de millorar els nivells d’il·luminació amb la finalitat d’augmentar la seguretat vial, correspon al carrer 25 d’abril -carrer de vianants que travessa tota la urbanització del Palasiet fins a l’institut Lluís Simarro- i la zona del pont de Beata Inés, un dels principals vials d’accés a la ciutat i amb un tràfec de vianants que es desplacen al polígon o a la Ciutat de l’Esport. En concret es substituiran 20 punts de llum al carrer 25 d’abril i 15 al pont Beata Inés, amb un pressupost total de 11.980 euros.

«Aquesta setmana ha començat la instal·lació a la zona de la carretera a l’hospital Lluís Alcanyís, mentre que al carrer 25 d’abril i al pont Beata Inés ja s’ha finalitzat la tasca, sent aquests últims punts amb nombroses reclamacions veïnals degut a la ingent circulació de la zona tant de vianants com de tràfic rodat», ha manifestat el regidor de Serveis Públics Ricardo Martínez.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × cinco =