L’Ajuntament de la Font lamenta el nou intent del PP per obstaculitzar que el municipi tinga Centre de Dia

Des que l’Ajuntament de la Font de la Figuera anunciara la construcció del Centre de Dia moltes han estat les mostres d’alegria per part dels veïns que veuran per fi acomplit el seu somni de disposar d’un espai ideal per mantenir un envelliment actiu. Però ara, «els tràmits per fer-ho poden entorpir-se arran del nou intent del Partit Popular per paralitzar la gestió i els esforços de l’ajuntament per aconseguir-ho».

Segons indiquen des del govern municipal, el Partit Popular de la Font de la Figuera considera contrari a l’ordenament jurídic l’acord de la Junta de Govern local en data 12 de desembre en què es va aprovar l’adjudicació de l’adquisició de l’immoble que es destinarà al Centre de Dia. Des de l’Ajuntament , l’equip de govern es mostra calmat perquè «seguim fent les coses bé, conforme a dret i els informes tècnics», tot i que lamenten “aquest nou intent d’entorpir la nostra tasca que acabarà perjudicant la ciutadania”.

El futur Centre de Dia s’ubicarà al solar sense edificar de 1.013m2 situat al costat del centre escolar, i amb una altra parcel·la de l’ajuntament d’altres quasi 900m2 per al desenvolupament del jardí.

El cost de l’adquisició del sòl es finança a través del PMS (Patrimoni Municipal del Sòl) per a inversions d’interès general. Des del Govern Municipal consideren que «ja va sent habitual, com els fets demostran, el incoherent de la forma de fer política del PP, amb la presentació d’aquest nou contenciós-administratiu per part de Mª José Penadés, qui té com a màxima la crítica destructiva i prioritza el seu interès electoralista davant els interessos de la Font de la Figuera i dels seus veïns i veïnes majors».

No hay comentarios

Dejar respuesta