L’ Ajuntament de la Font ja és accessible per a tots els veïns

L’Ajuntament de la Font de la Figuera ja presumeix de ser un model d’accessibilitat i eficiència energètica. Les millores es plantegen arran de la instal·lació de l’ascensor, ja que es requeria un bon accés a l’edifici municipal per a les persones amb discapacitat que passava per l’eliminació de les barreres arquitectòniques.

IMGP4892L’Ajuntament, conscient d’aquesta necessitat, no només ha fet possible aquesta millora, gràcies a les «Inversions Financerament Sostenible de l’actual Diputació de València, sinó que també ha envidrat l’oficina d’atenció al públic, situada a la planta baixa , incloent portes corredisses, que possibiliten el control energètic i, per tant, l’estalvi econòmic. D’altra banda, també s’ha netejat la pedra i pintat la resta de la façana principal, que és un dels edificis històrics i més emblemàtics de la localitat.

També s’ha enterrat el cablejat elèctric, amb el que s’elimina la perillositat per als veïns i es millora l’estètica de la Casa de la Vila.

L’alcalde, Vicent Muñoz, ha agraït a la Diputació i els seus Inversions Financerament Sostenibles (79.000 € i 36.000 €), les quals han possibilitat aquesta adequació de l’Ajuntament.

 

No hay comentarios

Dejar respuesta