La Font i la Cooperativa signen el conveni urbanístic que desemboça i impulsa el PGE

L’Alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz i el president de la Cooperativa la Vinya, José Francisco Fita, acaben de signar el conveni que possibilita integrar en l’ordenació estructural continguda en el Pla General Estructural la reclassificació dels terrenys necessaris per a desenvolupar el sector industrial de la Cooperativa.

Per a la Cooperativa suposarà la solució als problemes que té per atendre al seu desenvolupament i creixement que no poden ser salvats amb els actuals instruments administratius de què disposa (resolucions DIC). Les DIC exigeixen mantenir un percentatge de sòl no transformat que resulta impossible d’acatar a causa de la necessitat d’ampliar les instal·lacions actuals i condicions d’urbanització de les mateixes, el que suposa una prolongació de la tramitació extensa en el temps.

Les instal·lacions de la Cooperativa, ubicades a La Font de la Figuera, compten amb 27.000 m2. La Viña suposa un potent teixit industrial i econòmic en la població amb, aproximadament, 900 socis.
Cal tenir en compte que aquestes instal·lacions es troben ubicades a l’entrada nord de la població amb les limitacions d’espai a causa del traçat de la variant de la N-344, les instal·lacions esportives, l’ermita de Sant Sebastià i la resta de la població .

Amb la signatura del present conveni s’estableix una relació directa entre la Cooperativa i l’Ajuntament per al coneixement i solució dels problemes d’ambdues parts.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciseis + quince =