L’Ajuntament de Xàtiva ret homenatge al personal municipal jubilat durant el darrer exercici

S’ha reconegut a un total de huit persones que han treballat durant vàries dècades al servei municipal

Xàtiva,24de maigde 2024.- Aquest divendres ha tingut lloc a la Casa de la Ciutat el tradicional reconeixement al personal de l’Ajuntament que ha finalitzat la seua etapa laboral durant el darrer any.

Aquest any han sigut un total de huit les persones que han assolit la jubilació, cinc de les quals han pogut rebre el reconeixement i la felicitació corresponent per part de l’alcalde i de la corporació municipal.

Per ordre d’antiguitat, Isaïes Blesa és qui més temps ha format part de la plantilla municipal entre les persones jubilades aquest any, amb 42 anys, set mesos i deu dies de servei. Va iniciar la seua activitat l’1 d’abril de 1981 com a auxiliar administratiu, amb un contracte temporal de prestació de serveis, passant a ser interí i a prendre possessió de la plaça l’any 1982. Blesa ha estat arxiver municipal des de 1995, i en 2016 va assumir la direcció de l’àrea de Cultura.

D’altra banda, Ángel Velasco va accedir com a arqueòleg municipal en 1987 (prenent la possessió de la plaça en 2008) i en 2011 va assumir la direcció del Museu municipal, havent treballat a l’àmbit municipal un total de 36 anys, cinc mesos i vint-i-dos dies; mentre que l’arquitecte municipal Antonio Vela va accedir a l’Ajuntament en 1992 (prenent possessió en propietat l’any 2006). Javier Susaeta, per la seua part, va accedir en l’any 2000 com a ordenança al Museu de l’Almodí, lloc que ha ocupat des d’aleshores i fins la seua jubilació, alternant-ho des de 2015 amb l’ordenança al Museu de Belles Arts.

També ha finalitzat la seua etapa laboral José Antonio Vera, qui va accedir en 1988 com a assessor de Medi Ambient. En 1989 va ocupar la plaça de biòleg municipal, lloc que va prendre en possessió l’any 2008. Les seues tasques han estat directament relacionades amb el departament de Parcs i Jardins, a més de les funcions tècniques relacionades amb Medi Ambient.

A més a més, tot i que no han pogut assistir presencialment aquest divendres, també han arribat a la seua jubilació José Manuel Vila Calatayud (peó des de 1984, havent desenvolupat gran part de la seua trajectòria al departament de Parcs i Jardins); Francisco Barberá (Policia Local des de 1990 havent arribat a ser inspector i cap de Policia Local en funcions en diversos períodes); i Mª José Alarcón (auxiliar en el Conservatori Professional de Música Lluís Milan des de 1996 i passant al departament de Biblioteca l’any 2012).

No hay comentarios

Dejar respuesta