Un membre del Club d’Esgrima ha guanyat el Campionat d’Espanya M10-M12, el club de futbol inclusiu d’ACOFEM-13 ha pujat a la primera divisió de la lliga Sportsa i el Club Taekwondo Xàtiva-secció Gimnàstica Aeròbica ha aconseguit un total de 41 medalles en Campionats Autonòmics, Estatals i Internacionals

Esgrima-diaridigital.esL’Ajuntament de Xàtiva ha rebut aquest migdia a diferents clubs de la ciutat per reconèixer els seus recents èxits esportius. Aquests clubs són el d’Esgrima, l’equip de futbol inclusiu d’ACOFEM 13 i el club de Gimnàstica Aeròbica.

Paul Jakelsky, membre del Club d’Esgrima de Xàtiva, va guanyar per 10 a 3 el combat contra un membre del Club d’Esgrima de Barcelona, un dels clubs d’aquest esport més potents, proclamant-se campió d’Espanya en la categoria M10-M12. Aquest club està entrenat per John Jakelsky.

Equip-futbol-ACOFEM-13-diaridigital.esPer la seua banda, l’equip de futbol inclusiu d’ACOFEM 13, entrenat per Joan Soler, ha aconseguit accedir a la primera divisió de la lliga de Sportsa, una fundació el objectiu de la qual és millorar l’activitat física i la inclusió social dels usuaris.

Pel que respecta al Club Taekwondo Xàtiva-secció Gimnàstica Aeròbica, ha obtingut un total de 41 medalles: 7 medalles en la Copa Autonòmica, 10 medalles en el Campionat Autonòmic, 12 medalles en el Campionat d’Espanya, 2 medalles en Campionats Internacionals i 10 medalles en Gimnastes Internacionals. A més a més, 4 membres d’aquest club varen ser convocades per la la Selecció Espanyola de Gimnàstica Aeròbica per a participar en el Campionat del Món.

L’alcalde Roger Cerdà ha mostrat la seua satisfacció ficant en valor «la qualitat esportiva que té aquesta ciutat». També ha indicat que «gràcies als i les esportistes de Xàtiva, aquesta ciutat està consolidant i augmentant el seu reconeixement esportiu».


En Castellà:

El Ayuntamiento de Xàtiva recibe a diferentes clubes para reconocer sus éxitos

El Ayuntamiento de Xàtiva ha recibido este mediodía a diferentes clubes de la ciudad para reconocer sus recientes éxitos deportivos. Estos clubes son el de Esgrima, el equipo de fútbol inclusivo de ACOFEM 13 y el club de Gimnasia Aeróbica.


Paul Jakelsky, miembro del Club de Esgrima de Xàtiva, ganó por 10 a 3 el combate contra un miembro del Club de esgrima de Barcelona, uno de los clubes de este deporte más potentes, proclamándose campeón de España en la categoría M10-M12. Este club está entrenado por John Jakelsky.

Equip-futbol-ACOFEM-13-diaridigital.es
Por su parte, el equipo de fútbol inclusivo de ACOFEM 13, entrenado por Joan Soler, ha conseguido acceder a la primera división de la liga de Sportsa, una fundación el objetivo de la cual es mejorar la actividad física y la inclusión social de los usuarios.


Por lo que respecta al Club Taekwondo Xàtiva-sección Gimnástica Aeróbica, ha obtenido un total de 41 medallas: 7 medallas en la Copa Autonómica, 10 medallas en el Campeonato Autonómico, 12 medallas en el Campeonato de España, 2 medallas en Campeonatos Internacionales y 10 medallas en Gimnastas Internacionales. Además, 4 miembros de este club fueron convocadas por la la Selección Española de Gimnasia Aeróbica para participar en el Campeonato del Mundo.


El alcalde Roger Cerdà ha mostrado su satisfacción poniendo en valor “la calidad deportiva que tiene esta ciudad”. También ha indicado que “gracias a los y las deportistas de Xàtiva, esta ciudad está consolidando y aumentando su reconocimiento deportivo”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

10 + 12 =