L’Ajuntament de Xàtiva reobri el proper dilluns 24 el centre social ubicat a la Plaça Roca

Les associacions amb seu a la instal·lació podran fer-ne ús assegurant el compliment de totes les normes de prevenció, higiene i aforament

Xàtiva, 20 de maig de 2021.- camb seu en aquest centre social podran tornar a fer ús del mateix a partir de la propera setmana.

Aquesta decisió es va prendre en la darrera reunió mantinguda per la comissió Covid de l’Ajuntament de Xàtiva, vista la normativa de la Generalitat Valenciana i la resolució del 8 de maig de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública en la que s’acorden noves mesures per a la pandèmia.

Serà responsabilitat de cada entitat assegurar les normes de prevenció, higiene, aforament, organització i totes aquelles necessàries per tal de previndre riscs de contagi i aglomeracions. També haurà de controlar cada associació el control de temperatura, l’abastiment de gel hidroalcohòlic, el control d’aforament i el compliment de la distància de seguretat i de l’ús de la mascareta.

Les entitats socials que vullguen reprendre les seues activitats al saló de l’immoble podran fer-ho amb aquestes mateixes obligacions i en els dies i horaris que ja tenien assignats amb anterioritat fins l’1 de setembre de 2021. Abans d’aquesta data, les entitats que vullguen realitzar activitats a partir del proper mes de setembre, hauran de tornar a sol·licitar-ho indicant horaris i dies per tal de quadrar-ho amb la resta d’entitats sol·licitants.

No hay comentarios

Dejar respuesta