L’Ajuntament de Xàtiva efectua millores en els accessos a la Séquia Murta

Les obres de reparació són conseqüència d’una obstrucció i han suposat una inversió de 6.250 euros

L’Ajuntament de Xàtiva ha realitzat tasques de reparació a les arquetes de la Séquia Murta al seu pas per l’Avinguda de Barxeta i carretera de Simat, deixant d’aquesta manera el tram de conducció en el casc urbà en condicions per al seu manteniment i neteja per part de la Comunitat de Regants.

El pressupost total d’aquesta operació ha sigut de 6.249,70 euros, i les obres de reparació s’han efectuat com a conseqüència d’una obstrucció en el tram de canalització que discorre per aquest emplaçament, pel que es va sol·licitar ajuda als serveis tècnics municipals per tal de reprendre el servei.

Amb la finalitat de localitzar les escotilles d’accés a la conducció, ubicades a cent metres al llarg del traçat, es van descobrir i senyalitzar algunes d’elles en previsió d’altre possible embús i millora de les operacions de manteniment.

D’altra banda, durant el dia de hui també s’ha aprofitat el tancament perimetral dels parcs i jardins de la ciutat, que demà tornaran a obrir-se al públic, per tal de canviar la canonada de reg del Jardí del Bes.


No hay comentarios

Dejar respuesta