L’Ajuntament de Xàtiva crea més places d’aparcament al Paquito Coloma

L’ens provincial destina més de 100.000 euros a la millora de camins i vials de la ciutat

El Pla de Camins i Vials de la Diputació de València ha començat a executar-se en el terme municipal de Xàtiva. L’ens provincial ha concedit una subvenció de 107.593’41 euros per sufragar les actuacions en onze camins al llarg de tot el terme. Entre les actuacions que es duran a terme, es troba l’habilitació d’un nou aparcament situat al costat del Camp Municipal de Futbol Paquito Coloma.

De fet, ja han començat les obres d’execució de l’aparcament situat al costat de les instal·lacions esportives, tal com anunciava el tinent d’alcalde Miquel Lorente a les xarxes socials. Lorente explicava que aquest aparcament, amb capacitat per a 70 places de cotxe i “a 8 minuts del centre urbà, a més de donar servei a les instal·lacions esportives i al polígon, també podrà servir com aparcament dissuasori en moments de gran afluència de públic, evitant així la tensió de conduir en aquells moments on la congestió del trànsit i la dificultat d’aparcament són majors”. El també regidor de Mobilitat aclareix que “volem consolidar el concepte d’aparcament dissuasori, consistent en espais d’estacionaments per a automòbils situats en la perifèria de les ciutats, la fi dels quals és encoratjar als conductors a aparcar el seu vehicle privat i accedir al centre de les ciutats a peu o mitjançant altre tipus de transport més sostenible”.

Pel que fa als camins objecte d’aquest pla de vials, a hores d’ara s’ultimen els treballs de formigonat del camí Assagador de Vernissa, del camí Cinegètic i del camí Carraixet. En les properes setmanes, es mamprendran les tasques d’asfaltat del camí del Pont Sec, de la baixada del carrer Blanc que llinda amb el Calvari Baixet, dels vials de Torre Séquia, del camí Mascarell, del camí del Jubilat, del camí de Casa Pinta i d’un vial del polígon H.

La intenció de l’àrea de Mobilitat és limitar el trànsit de vehicles pesants pels camins rurals. Els vehicles de transport que hi transiten no podran excedir les 15 tones per eix. Aquesta mesura permetrà salvaguardar danys en la infraestructura per excés de càrrega.

No hay comentarios

Dejar respuesta

quince + diez =