L’Ajuntament de Xàtiva condiciona climàticament l’escenari de l’auditori de Sant Agustí

L’actuació era una demanda del Conservatori Lluís Milan i té una inversió de 7.450 euros

L’Ajuntament de Xàtiva ha finalitzat les obres de condicionament climàtic de l’escenari de l’auditori de Sant Agustí, a través dels treballs d’instal·lació d’un aire condicionat amb una inversió de 7.450 euros.

L’espai és utilitzat diàriament per part del Conservatori municipal per als assajos dels alumnes del centre, així com també per a la representació i la realització d’activitats per part de col·lectius i associacions de la ciutat. L’habitacle no comptava amb climatització, pel que s’empraven habitualment estufes amb un elevat consum elèctric.

La climatització era una actuació demandada pel Conservatori, i l’obra no ha suposat cap modificació ni alteració de l’edifici, en compliment amb la normativa urbanística del vigent PGOU.

L’actuació ha consistit en la instal·lació d’una unitat en la zona de l’escenari i una unitat exterior a instal·lar en el pati darrer, executant treballs de paleta, fontaneria i electricitat necessaris per a instal·lar la màquina de climatització amb les proteccions necessàries.

“Era important condicionar aquest espai, ja que s’utilitza com a sala polivalent per part dels alumnes de banda i orquestra del Conservatori Lluís Milà. Aquest és un benefici per al propi alumnat però també per a una instal·lació municipal que s’utilitza a sovint per part d’altres col·lectius”, ha manifestat la regidora de Conservatori Reme Sinisterra.

No hay comentarios

Dejar respuesta

8 − siete =