L’Ajuntament de Xàtiva aprova el pagament del 50% restant de les subvencions esportives 2024

En este segon pagament s’adjudiquen un total de 138.500 als clubs i entitats esportives beneficiàries

Xàtiva, 25 de juny de 2024.- La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Xàtiva ha aprovat este dimarts el pagament del 50% de l’import restant pertanyent a les subvencions concedides als clubs, entitats esportives i centres escolars de Xàtiva per a l’exercici 2024; el que suposa un import de 138.500 euros.

En este any 2024 les ajudes als clubs i entitats esportives han augmentat un 16,9% fins a arribar a un total de 277.000 euros. El primer pagament, del 50% anticipat, es va realitzar durant els primers mesos de l’any per tal de que els clubs esportius pogueren disposar de liquiditat a l’hora d’afrontar despeses bàsiques al llarg de la temporada, com ara el pagament dels arbitratges, els desplaçaments o les llicències federatives.

En este pagament restant s’han concedit un total de 25 ajudes econòmiques a clubs i entitats esportives de Xàtiva, les quals oscil·len entre els 36.890.26 i els 272,34 euros. Els clubs i entitats beneficiàries hauran de justificar el 100% de la subvenció abans de l’1 d’octubre de 2024.

Cal recordar que hi ha quatre línies d’ajudes: una per a clubs, entitats esportives i centres escolars inscrits, participants i organitzadors en la fase municipal dels XLII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana (A); altra per a la participació de clubs i entitats en categories nacionals (B); una tercera per a activitat esportiva i social dels clubs i entitats esportives (C) i una última per participació oficial en Copa d’Espanya, campionats d’Espanya i/o en campionats internacionals oficials (D). S’han destinat 16.000 euros per a la línia A, 82.000 euros per a la línia B, 162.000 euros per a la línia C i 17.000 euros per a la línia D.

«Anem a procedir al pagament del 50% restant de les subvencions esportives d’este any. Des de l’Ajuntament estem compromesos amb l’esport de Xàtiva i prova d’això és que ja estem treballant en les bases de les ajudes de cara al proper any, perquè sabem de la seua importància per al dia a dia dels clubs de la nostra ciutat», ha manifestat el regidor d’Esports Vicent Lluch.

No hay comentarios

Dejar respuesta