L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins inicia el Pla Endavant d’Ocupació dotat amb 100.000 €

Des de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins el passat divendres es va iniciar el Pla Endavant amb l’Ocupació dotat amb 100.000 € destinats per impulsar l’ocupació local.

D’una banda s’han oferit 10 beques formatives destinades a joves majors de 18 anys que cursen titulacions universitàries o cicles formatius. El programa es durà a terme durant els mesos de juliol i agost, amb una jornada de 20 hores setmanals i amb una remuneració de 600 € mensuals. A les 10 becades se’ls ha assignat una tasca diferent ajustant-se el màxim possible a la formació de cadascuna. Entre les diferents àrees d’àmbit local s’inclouen l’Ajuntament de L’Alcúdia de Crespins, Serveis Socials, la Biblioteca Municipal, l’Escola d’Estiu i el taller per a persones grans. El Regidor d´Ocupació, Pedro Garcia Leon, espera que aquestes beques siguen d´ajuda i de formació a les beneficiaries.

D’altra banda, també dins del Pla Endavant amb l´Ocupació, des de hui s’incorporen a la Brigada Municipal 12 treballadors/res. Han sigut seleccionats mitjançant les bosses d´ocupació municipals per tal de millorar àrees dels Serveis Municipals. Els beneficiats/des cobriran diferents tasques de manteniment a la zona que se’ls haja atribuït. Tres d’ells s’encarregaran del Poliesportiu Municipal; dos, del Riu Nou; tres, dels serveis de neteja viària; una, del cementeri i finalment, una, obres públiques. L´alcalde, Roberto Granero, manifesta el compromís amb la creació de nous llocs de treball dins del Pla Endavant, havent triplicat l´import dels Plans d´ocupació anteriors.

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × 3 =