L’Ajuntament de la Font agilitza els tràmits per tal de començar abans les obres

Amb l’objectiu de simplificar i racionalitzar els tràmits, l’Ajuntament de la Font de la Figuera posa a disposició de la ciutadania els impresos per realitzar la declaració responsable per a les obres, per tant, no haurà d’esperar per iniciar la seua obra, sinó que amb l’acte comunicat podrà fer-ho. Amb això guanyarà molt de temps i s’espera incentivar les obres en el municipi.

El canvi recau en l’agilitat a l’hora d’atorgar aquest permís, ja que fins aquest moment, aquesta sol·licitud s’havia de tramitar com una llicència d’obres que havia de passar per Junta de Govern Local, etc. Amb aquest nou mètode, la persona interessada a iniciar les obres, presentant la documentació requerida ben complimentada i signant la declaració responsable, podrà començar-les. Les persones interessades ja tenen a la seua disposició tota la documentació per emplenar i inclús calcular l’import de l’autoliquidació al web municipal www.lafontdelafiguera.net

Tal com afirma l’alcalde, Vicent Muñoz, «tot això ha de redundar en una major facilitat per a la ciutadania i en una reducció de tràmits i terminis que fomente la implantació d’activitats econòmiques i elimine traves burocràtiques a les obres quotidianes de manteniment dels immobles privats».

A més, l’Ajuntament de la Font de la Figuera posa a disposició de les persones interessades un servei d’informació de dilluns a divendres, de 09.00 a 15.00 hores.

No hay comentarios

Dejar respuesta