L’Ajuntament de Canals intervindrà el servei de l’escoleta municipal de forma imminent

L’alcaldessa fa una crida a la tranquil·litat i garanteix la continuïtat del servei.

El passat dimarts va tindre lloc a l’Ajuntament de Canals una reunió entre diversos tècnics i especialistes jurídics, tant externs com del consistori, per a establir les pautes que es duran a terme a partir d’ara en l’escoleta municipal de la Torreta.

A la reunió es van tractar les diferents alternatives que hi havia damunt la taula per a donar solució a aquest tema. L’assessoria jurídica externa, després de valorar les possibles opcions, va establir que la solució més ràpida i factible és la intervenció per part de l’ajuntament del servei de l’escoleta, i a més, es podria fer de manera imminent.

«Els serveis jurídics ja tenen tota la documentació necessària per a dur endavant aquest procés que, per part del consistori, s’està accelerant per a resoldre-ho com més aviat millor, sempre dins de la legalitat», declarava l’alcaldessa de Canals, Mai Castells.

També assenyalava que «s’estan explorant diferents vies una vegada acabe el contracte amb l’empresa adjudicatària». Però sobretot, l’edil  Castells fa una crida a la tranquil·litat a tota la gent «perquè l’escoleta no tancarà les seues portes, i per tant les mares i els pares tindran el servei garantit dels vora 100 xiquets i xiquetes que formen part d’aquesta emblemàtica escoleta municipal».

No hay comentarios

Dejar respuesta

14 − 8 =