Lorente: “és un sistema senzill i efectiu per ajudar al dia a dia dels comerciants que garanteix una major disponibilitat de places al carrer”


El tinent d’alcalde i regidor de Mobilitat i Promoció Econòmica, Miquel Lorente ha informat de l’habilitació de 25 places d’aparcament -1 d’elles per a persones amb mobilitat reduïda- per a comerciants i empreses de la ciutat en el recinte de l’estació d’autobusos. La mesura pretén facilitar la tasca diària als titulars d’establiments comercials i, al mateix temps, lliurar espai d’estacionament en la via pública per als usuaris dels comerços i la ciutadania en general.

Miquel Lorente pensa que “l’estació d’autobusos és un lloc idoni per pal·liar aquestos problemes que ens trobem a l’hora d’aparcar al centre de la ciutat. La seua ubicació cèntrica i la disponibilitat d’espai faciliten la creació d’aquestos llocs d’aparcament. Hi ha una mínima regulació de l’ús, per la qual cosa pensem que és un sistema senzill i efectiu per ajudar als comerciants que garanteix una major disponibilitat de places al carrer”.

Les noves places d’aparcament se situen en la zona de circulació entre les entrades dels carrers Pare Claret i l’escala que dóna accés al carrer Carlos Sarthou, en la tàpia a esquenes del bar de l’estació. Cada comerç o empresa podrà estacionar un sol vehicle, havent de presentar instància de sol·licitud en el registre general d’entrada de l’Ajuntament, del 7 de març al 8 d’abril.

El estacionament per a comerciants estarà permès de 9 a 21h, de dilluns a divendres, no podent ser utilitzat dissabtes, diumenges ni festius. Tampoc no es pot deixar el cotxe per la nit. L’incompliment d’aquestes condicions pot comportar la pèrdua del dret d’estacionament.

L’Ajuntament facilitarà un distintiu d’autorització, en el qual figurarà la marca, model i matrícula del vehicle, no podent ser utilitzat per un altre vehicle. Aquest distintiu haurà de romandre visible quan el vehicle es trobe estacionat a l’estació d’autobusos, podent ser sancionat el propietari en cas d’un ús incorrecte de l’autorització.

No hay comentarios

Dejar respuesta