L’Ajuntament Canals ofereix dos nous cursos formatius gratuïts

La Regidoria de Promoció Socioeconòmica arranca l’any amb dos nous cursos formatius, “Panaderia i Rebosteria” i “Manipulador d’aliments”, organitzats pel Centre de Turisme de València (CdT).

El primer curs, “Panaderia i Rebosteria”, es portarà a terme durant el mes de febrer, concretament, del dia 4 al 7. Està dirigit a desocupats i es portarà a terme en la Forn Casa Mario, de Canals. L’horari d’aquest curs serà de 9:00h a 13:00h i la data límit d’inscripció és el 31 de gener.

D’altra banda, el segon curs, “Manipulador d’aliments”, serà l’11 de març de 9:30h a 13:30h. Aquest estarà dirigit a desocupats i treballadors d’hostaleria demandants de millora d’ocupació. Es realitzarà en la sala polivalent de Ca Don José i tots els interessats podran inscriure’s fins el 8 de març.

Ricardo Requena, regidor de Promoció Socioeconòmica, ha explicat que «repetim aquestos cursos per la gran acollida que han tingut en les anteriors edicions i perquè molta gent interessada en realitzar-los va quedar en llista d’espera». «Continuem apostant per la formació i volem donar resposta a totes les inquietuds dels veïns del municipi», ha afegit.

Per a més informació escriure un correu a info.adl@canals.es o preguntar directament a l’Agència de Desenvolupament Local.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × 5 =