L’Ajuntament de Canals està més prop de licitar la concessió del Bar del Poliesportiu

Des de l’Ajuntament de Canals s’està treballant per a traure a subhasta la nova licitació del Bar Restaurant del Poliesportiu Municipal.

Aquest tema està sent prioritari per a l’actual equip de govern. Cal recordar que després de 33 anys no s’havia dut a terme cap obra de manteniment, i ara, mitjançant una important injecció econòmica, s’ha millorat la cuina, els banys i les reixes i finestres. També s’ha resolt un greu problema que arrossegava l’edifici, les filtracions d’aigua en el sostre i en la terrassa. Aquestes obres faran que el servei de bar restaurant augmenten en qualitat i en seguretat.

Mentre aquest procés es du a terme, l’Ajuntament de Canals ha habilitat màquines expenedores de refrescos, menjar i cafè, a més d’un espai amb ombra reservat amb cadires i taules per als usuaris del poliesportiu.

Mai Castells, alcaldessa de Canals, ha assegurat que «per a l’actual equip de govern és una prioritat l’obertura del bar restaurant del poliesportiu i que, per això, s’està treballant perquè els usuaris pugen tornar a gaudir d’este servei com més prompte possible».

No hay comentarios

Dejar respuesta