L’Ajuntament de Canals dona pantalles de protecció a personal sanitari

L’Ajuntament de Canals ha donat vint pantalles protectores a l’hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva i 10 més a l’ambulatori de Canals. Aquesta és una de les moltes accions que l’actual equip de govern municipal està duent a terme per col•laborar en el món sanitari davant l’actual situació d’alarma que pateix la societat.

pantallas-donacion-canalsAquests utensilis de protecció per als sanitaris han estat confeccionats amb màquines impressores 3D propietat de diferents veïns del municipi, que de manera solidària oferiren la seua infraestructura a l’Ajuntament de Canals per poder desenvolupar-los. Per la seua part, la institució municipal va facilitar tota la matèria primera necessària per a confeccionar- los.

L’alcaldessa, Mai Castells, es mostrà «més que orgullosa dels veïns del poble de Canals, que una vegada més han demostrat la seua responsabilitat, compromís i solidaritat cap als que més necessitats tenen en aquesta situació d’alarma sanitària».

Castells continuà afegint que «aquesta és una més de les moltes accions solidàries i, que de manera completament desinteressada, han dut a terme comerços, institucions, organismes, empreses i veïnes i veïns de Canals que fan que, cada vegada més, em senta molt orgullosa de representar-los a totes i tots com a alcaldessa del municipi».

L’Ajuntament de Canals disposa de més material d’aquest tipus perquè quan els centres sanitaris ho precisen tornar a dotar-los d’aquest material de protecció. Cal recordar que el mateix Ajuntament també va dotar d’aquest material de protecció als cossos i forces de seguretat del municipi així com als diferents comerços locals.

No hay comentarios

Dejar respuesta