L’Ajuntament de Canals contractarà i formarà 10 joves gràcies al programa T’avalem

Així ho ha anunciat el regidor de Promoció Socioeconòmica i 1r Tinent d’Alcalde, Ricardo Requena, qui ha recalcat que el de hui «és un anunci molt important per a tots els veïns, però especialment per als joves en situació de desocupació», indica, ja que són 10 els joves menors de 30 anys que es podran formar en una de les dues especialitats que oferirà el programa: Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria i Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes.

El programa compta amb una aportació de 204.143,6 euros dels quals 194.143,6 euros són aportats per part de la Conselleria, i 10.000 euros seran d’aportació municipal.

En aquest projecte, dirigit a l’obtenció d’un certificat de professionalitat, es contractarà a 10 alumnes-treballadors que cobraran el salari mínim interprofessional i va dirigit a tots els joves entre 16 i 30 anys que no estiguen ni estudiant ni treballant en aquest moment. Els interessats en la realització d’aquest projecte hauran d’inscriure’s en el fitxer del sistema nacional de garantia juvenil (informació en el Centre Jove, Canals Ocupa i en l’Agència de Desenvolupament Local). Així mateix han d’inscriure’s en el Servef en les especialitats descrites: AGAO0108 Activitats auxiliars en vivers, jardins i AGAO0208 Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes.

Requena ha afegit, per a acabar, que «aquesta rellevant notícia no quedarà aïllada, doncs d’ací a poc temps parlarem del nou Pla d’Ocupació Local, amb 90.000 € de fons propis, que està a punt de ser una realitat i amb el que l’Equip de Govern preveu donar feina durant 5 mesos a unes aproximadament 13 persones desocupades de la nostra localitat».

No hay comentarios

Dejar respuesta

10 + catorce =