L’Ajuntament de Canals aprovarà l’oferta d’ocupació pública

La mesa general de negociació va pactar per unanimitat la proposta d’oferta d’ocupació pública (OOP) que comptarà amb places ocupades de manera interina o bé per resolucions judicials que obligaven a les distintes corporacions a ser oferides a través de la corresponent OOP i regularitzades per la corporació municipal.

Recentment, l’Ajuntament de Canals ha celebrat una mesa de negociació amb els representants sindicals dels seus treballadors. Aquesta reunió, en la qual van assistir membres de l’equip de govern actual, va permetre que es tractaren diferents punts, però l’oferta d’ocupació pública de l’Ajuntament va ser el més urgent dels que es tractaren.

Es va acordar, per unanimitat, que s’inicien els tràmits per oferir un total de 29 vacants en aquesta oferta i, així, donar solució a la temporalitat i precarietat d’aquestos treballadors. D’aquestes 29 vacants, un total de 5 seran oferides a través de promoció interna.

S’ha acordat, així mateix, regularitzar aquelles vacants creades en la nostra plantilla per una resolució judicial. Es tracta d’aquelles places que la seua cobertura ha estat sense acomplir els tots els procediments legals. Així, un total de 5 places ocupades actualment per indefinits no fixes també formen part d’aquesta oferta d’ocupació pública.

També cal destacar l’oferta de 4 agents de policia que al passar d’interins a funcionaris millorarà la les condicions d’aquestos treballadors, així com la seguretat ciutadana del nostre municipi.

La forma d’accés que es va acordar és la de concurs-oposició i el començament de la seua cobertura s’iniciarà immediatament que es finalitzen els corresponents tràmits administratius.

El regidor de Personal, Joan-Carles Pérez, ha volgut destacar «la gran tasca portada endavant per part del servei de personal perquè, des de 2010, no s’ha efectuat cap oferta d’ocupació pública, la qual cosa provoca una situació de precarietat en la nostra plantilla i en els treballadors públics que les ocupen». Ha afegit que «l’equip de govern actual volem mostrar la nostra satisfacció ja que aquest és un objectiu marcat que s’aconseguirà en el moment que vagen ocupant-se les vacants de manera definitiva».

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco × cuatro =