L’Agrupament Escolta Jamboree de Xàtiva celebra el seu 35 aniversari

Enguany es compleixen 35 anys des de que el Jamboree va iniciar les seues activitats en el curs 1982-83 i des de l’Agrupament han volgut celebrar-ho amb una sèrie d’activitats al llarg del curs. Que arrancaran dissabte i es perllongaran fins al mes de juny.

La primera d’aquestes activitats serà una jornada de portes obertes que es realitzarà dissabte al parc de sariers a les 10:00 i consistirà en una sèrie de tallers i activitats com les que es poden realitzar en un campament scout. Aquesta activitat està oberta a xiquets de totes les edats. Les jornades de portes obertes s’emmarquen dintre de la setmana cultural organitzada per l’Associació de veïns del barri del Raval que es celebrarà durant el cap de setmana.

La resta d’activitats de l’aniversari consistiran en una reforestació per al dia de l’arbre, una ruta senderista, una exposició i un sopar de germanor.
Amb aquestes activitats l’AE Jamboree pretén implicar en l’aniversari a totes les persones que han tingut algun tipus de vinculació amb l’agrupament, tant antics membres, com pares i mares i veïns.

A més, l’AE Jamboree ha començat ja les seues activitats habituals del curs, que es realitzen al parc de Sariers i al local de l’Agrupament al carrer Argenteria 56 els dissabtes de 16:30 a 18:30.

No hay comentarios

Dejar respuesta

veinte − ocho =