L’agrupament Escolta Jamboree realitzarà el proper dissabte 15 de juny un mercadet

Aquesta mercadet, anomenat «Trastro» es desenvoluparà des de les 9:00h fins les 20:00h a l’Albereda, junt al banc BBVA, i comptarà amb una gran varietat d’objectes a preus molt econòmics a partir d’1€.

L’agrupament Escolta Jamboree realitzarà el proper dissabte 15 de juny un mercadet on es podrà trobar tota classe d’objectes, com roba, aparells electrònics, joguets, decoració, esport, papereria o llibres per a totes les edats, en el que l’objectiu no és recaptar una gran quantitat econòmica, sinó el de donar una segona vida a aquells elements que ja no s’utilitzaven i que potser una altra persona pot seguir donant-li un ús que ja no tenien. Per això, els preus d’aquest «Trastro» seran molt econòmics, trobant objectes a partir de cinquanta cèntims o 1 euro.

Aquesta activitat s’emmarca dintre d’un projecte educatiu que s’ha estat realitzant des d’octubre de 2018 per part de la secció de Rutes de l’Agrupament Escolta Jamboree, formada per joves d’entre 16 i 18 anys i que té com a activitat final realitzar les últimes 5 etapes del Camí de Sant Jaume (Camino de Santiago) aquest juliol. La finalitat d’aquest projecte és fer pedagogia sobre els valors de l’esforç i el treball, fent veure als joves que no tot és tan fàcil d’aconseguir i que hi ha que treballar de valent per saber valorar la recompensa. Per això, la principal premissa d’aquest projecte va ser que als pares i mares d’aquests joves no els tenia que costar ni un sol cèntim aquest viatge. Amb eixe objectiu a la vista, aquests joves han estat realitzant tota classe d’activitats per tal de finançar poc a poc el projecte, com bé realitzar animacions en esdeveniments, aniversaris i comunions, tallers de manualitats, venda d’objectes que ells mateixos han elaborat amb una impressora 3D, rifes, etc.

El «Trastro» serà una de les últimes activitats d’aquest projecte, per això, des de l’Agrupament Escolta Jamboree es demana la màxima col·laboració possible, animant a la ciutadania a passar-se el proper dissabte 15 de juny per l’albereda per tal de descobrir tot allò que es té preparat.

No hay comentarios

Dejar respuesta