L’Agència Valenciana de Turisme promociona la Ruta dels Borja a través de l’òpera Lucrezia

L’Agència Valenciana del Turisme, en la seua labor d’impuls i difusió de productes turístics que singularitzen l’oferta turística de la Comunitat Valenciana, promociona aquests dies un dels seus productes prioritaris durant enguany: la Ruta dels Borja.

D’aquesta manera, i gràcies a un acord de col·laboració amb el Palau de les Arts Reina Sofia, la Ruta es donarà a conèixer entre els assistents a l’òpera Lucrezia Borgia a través de diferents actuacions promocionals. En concret, fins al pròxim 8 d’abril, es distribuirà en el Palau de les Arts el fullet de la Ruta, editat i impulsat per la pròpia Agència Valenciana de Turisme; a més s’emetrà durant l’intermedi de l’òpera un video promocional, en espanyol i anglès, connectant la Ruta dels Borja amb la figura de Lucrezia Borgia, protagonista de l’obra musical.

Així mateix aquesta col·laboració d’ambdues institucions, la Agència Valencian del Turisme i la conselleria d’Educació, també ha permès que s’emeta per primera vegada en streaming i de forma gratuïta l’òpera a través de The Opera Platform.

No hay comentarios

Dejar respuesta