L’Acadèmia Internacional “Clarinetíssim” organitzrà el 5é Concurs Internacional de Quartet de Clarinets a Albaida

La ciutat d’Albaida, localitat de gran tradició musical, ha sigut escollida per celebrar el Cinquè Concurs Internacional de Quartet de Clarinets organitzat per l’Acadèmia de Clarinets “Clarinetíssim”. Aquest any, l’Acadèmia celebra el seu 25é aniversari i per commemorar aquesta fita, es convoca el concurs “Clarinetíssim” que reuneix a músics, en general, i clarinetistes, en particular, d’arreu del món.

L’elecció de la ciutat d’Albaida ve de la mà de l’albaidí Rafael Albert, director artístic de l’Acadèmia Internacional “Clarinetíssim” i un dels promotors dels Cursos Musicals d’Estiu que se celebren a la població. L’any 2012 mostrà un fort interès en què se celebrara el 1r Concurs Internacional de Quartet de Clarinets al seu poble. Rafael Albert ha explicat que “aquest concurs dóna un cert prestigi i reconeixement a la Ciutat d’Albaida. És únic, per les seues característiques, a tota la Península Ibèrica”.

El concurs compta amb l’advocació de la Regidoria de Cultura del consistori albaidí. La Regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Albaida, Beatriz Costa, mostra la seua predisposició i inclinació a seguir donant suport a aquesta iniciativa: “Tractarem de mantenir la col·laboració amb el Concurs durant molts anys, amb la cessió dels espais municipals i recursos disponibles perquè ajuda a difondre el nom d’Albaida dins del món de la cultura musical a nivell internacional”.

Totes les persones interessades estan convidades el dia 5 d’agost, a les 19.30h, a la Sala Cultural Cinema Odeón d’Albaida per gaudir d’aquest esdeveniment.

FOTO; http://www.cameoclarinetquartet.co.uk/

No hay comentarios

Dejar respuesta

19 − 18 =