La xiqueta Lola Prats Penadés, Festera de Gràcia Infantil 2019

El Pavelló Municipal Ricardo Tormo de Canals, ahir, va vestir de gala per acollir la Presentació de la Festera de Gràcia Infantil del 2019, la xiqueta Lola Prats Penadés, i la seua Cort d’Honor.

Encarna Penadés i Encarna Vila van ser les encarregades de portar endavant la presentació de l’acte en el qual, la xiqueta Melina Sancho, Festera de Gràcia Infantil del 2018, va passar el seu relleu a la nova Festera de Gràcia Infantil després d’aquest any en el qual ha representat a tot el poble canalí.

festera-canals-4-diaridigital.esLola Prats va posar la banda a les festeres de la seua Cort d’Honor formada per Sara Lloret, Teresa Mira, Eva María Jorgues, Karla Maset, Lucía Lillo i Teresa Lillo. També es va presentar als Festers Infantils, Vicent Julve, Bandera Infantil, i Pedro Miñarro, Cuiros Infantil.

La mantenidora de l’acte, Emilia Montagud Penadés, va destacar les qualitats de Lola i va aprofitar l’ocasió per a presentar-la i donar-la a conéixer a tot el poble de Canals. A més, li va recordar a Lola que ella passarà a la història com la primera Festera de Gràcia de Sant Antoni Abat com a Festa d’Interés Turístic Nacional.

festera-canals-2-diaridigital.eL’actuació d’aquesta presentació va ser una sorpresa per a tots els presents, per a tots els canalins que van omplir el Pavelló el matí del dia de reis. Melani, guanyadora del concurs La Voz Kids 4, va cantar despertant somriures i emocions a tot el públic.

Després d’aquest esdeveniment, va tindre lloc el lliurament de premis de l’exposició del 37é premi de fotografia Vila de Canals al Centre Cultural Ca Don José.

festera-canals-1-diaridigital.es

festera-canals-3-diaridigital.es

festera-canals-6-diaridigital.es

No hay comentarios

Dejar respuesta