La xativina Maria Sanz, finalista en les «Beques Europa»

L’alumna de l’IES Josep de Ribera de Xàtiva, Maria Sanz Martorell, ha arribat a la fase final de les beques promogudes pel Banc Santander i la Universitat Francesc de Vitòria

L’alumna de 2n de Batxillerat de l’IES Josep de Ribera de Xàtiva, Maria Sanz Martorell, ha arribat a la fase final de les beques promogudes pel Banc Santander i la Universitat Francesc de Vitòria per a potenciar el talent, premiar l’excel·lència i donar suport a la creació de xarxes de lideratge.

“Beques Europa” selecciona als 50 millors alumnes preuniversitaris d’Espanya amb el propòsit de compartir amb ells l’experiència d’un viatge de 20 dies, aproximadament, entorn d’Europa, visitant les principals universitats i participant en un programa de conferències, trobades amb personalitats de primer nivell del món acadèmic, polític i cultural, i participant en activitats culturals i d’oci.

Beques Europa
El programa Beques Europa compta amb diferents seus al voltant de tota Europa com: Alcalá de Henares, Salamanca, Santiago de Compostel·la, Bolonya, Roma, Londres, Oxford, Cambridge, Brussel·les, Luxemburg, París, Heidelberg i Madrid.

Els objectius del programa són:

.-Premiar i estimular el talent dels alumnes preuniversitaris.
.-Construir una xarxa d’universitaris líders a Europa, promovent en ells un compromís de desenvolupament dels seus talents al servei de la societat.
.-Promoure una idea profunda i compromesa del que significa ser universitari.
.-Fer-los partícips del debat sobre quin és la missió de la Universitat.
.-Potenciar el compromís dels joves universitaris amb la seua pròpia formació i amb el desenvolupament de les quals seran les seues universitats.

No hay comentarios

Dejar respuesta