La revista Fosbury ha organitzat la sisena edició dels Premis Fosbury als millors esportistes de l’any que seran elegits per votació popular.

Judith Tortosa, para-atleta de Xàtiva, ha sigut nominada a millor dona esportista en els Premis Fosbury 2023, guardons que concedeix la revista esportiva catalana per a fomentar la diversitat i el talent esportiu. En els premis que s’atorguen per votació popular, la xativina es presenta com la millor esportista de l’any. Judith Tortosa rebria una distinció que honraria el seu exitós any esportiu, en el qual va obtindre una medalla de bronze històrica en el Mundial d’Atletisme Adaptat de París al juliol de l’any passat.

En la primera fase els lectors podran votar tants esportistes com vulguin en una llista de 60 candidatures en categoria femenina i 60 candidatures més en la masculina. Els deu primers de cada llista es “classificaran” per a la votació final, que serà la que acabarà definint els podis dels Premis Fosbury per votació popular. La Fosbury guardonarà els guanyadors de cada categoria amb un petit trofeu, que entregarem durant el 2024.

La votació de la primera fase, per a decidir les deu finalistes al premi, acaba el pròxim 19 de gener. El dia 22 de gener començarà la votació final.

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha felicitat a través de les xarxes socials a Judith Tortosa per la nominació als Premis Fosbury i ha animat a la ciutadania a votar per l’esportista xativina del CAX.

No hay comentarios

Dejar respuesta