La Casa de la Cultura acull este divendres la presentació del poemari «Enero, Febrero» de la xativina Aitana Molina

La cita, emmarcada en el cicle «Converses a la Biblioteca», tindrà lloc a les 19 hores i format de tertúlia literària

Xàtiva, 12 de juny de 2024.- Este divendres tindrà lloc a la sala de conferències de la Casa de Cultura una nova cita del cicle «Converses a la Biblioteca», en este cas amb la presentació del poemari «Enero, febrero» d’Aitana Molina Francés. A més de l’autora, també es comptarà amb la presència de Laura Martínez Ibáñez per dur a terme una tertúlia literària.

Aitana Molina Francés (Xàtiva, 1993) està graduada en Periodisme i Comunicació Audiovisual. Actualment, treballa com a professora de Llengua Castellana i Literatura a l’IES Sivera Font de Canals i en una etapa anterior estigué a l’IES Josep de Ribera de Xàtiva.

Enero, febrero començà a gestar-se uns mesos abans de la pandèmia i ha necessitat diversos anys per a aconseguir el resultat desitjat. Tot i això, l’autora no troba que este siga el final del camí. A hores d’ara està preparant una segona part del poemari ja publicat.

Per a Molina els seus versos són interpretables, i per això cada lector, amb les seues experiències particulars, podrà extraure conclusions diferents. El volum origina, a través del llenguatge, una recerca amb la intenció d’explicar tot allò que no entenem.

No hay comentarios

Dejar respuesta