La Vall Ens Uneix presenta candidatura en 6 municipis de la comarca

La formació encapçalada per Jorge Rodríguez anima a la ciutadania a sumar-se a un projecte “que sempre posarà en primer plànol els interessos d’Ontinyent i La Vall d’Albaida”

La Vall Ens Uneix, el partit que encapçala l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha presentat candidatura en 6 municipis de la comarca de La Vall d’Albaida, amb els quals aspira a obtenir vots suficients per mantenir el diputat provincial d’Ontinyent. La formació valldalbaidina vol ser decisiva en la formació del govern a la corporació valenciana, atès que pot tornar a donar-se un resultat ajustat entre els blocs d’esquerra i dreta a l’hora de designar la presidència de la mateixa.

En concret, La Vall Ens Uneix ha presentat llistes per optar a les alcaldies d’Ontinyent, Albaida, Agullent, Benissoda, Bufali i El Palomar. Cal recordar que a les eleccions de 2015 el diputat provincial va ser per al PSPV-PSOE, que va obtenir 18.771 vots, front a 8.991 de PP i 7.615 de Compromís. Tenint en compte que dels 18.771 vots dels socialistes, 12.079 vots van ser per a la llista que encapçalava Jorge Rodríguez a Ontinyent, des del partit valldalbaidí es considera que “obtenint un bon resultat a Ontinyent i afegint els vots que sumem a la resta de municipis on ens presentem a la comarca, el diputat provincial podria ser per a La Vall Ens Uneix, que tindria així força a València per defensar els interessos de la ciutadania de La Vall d’Albaida”, assenyalaven.

Des de la formació s’ha tingut paraules d’agraïment “per a les 65 persones que s’han animat, tot i la premura dels terminis de presentació de candidatures, a formar part d’un projecte que va a posar sempre en primer plànol el interessos de la nostra comarca, i no els de cap partit dirigit des d’altres llocs. Un projecte al qual animen a sumar-se a la ciutadania a les eleccions municipals del 26 de maig”, concloïen.

No hay comentarios

Dejar respuesta