La UPCCA de Xàtiva busca logotip amb un premi de 200€

La Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives de Xàtiva (UPCCA) busca logotip amb un premi de 200€.

El Consell de la Joventut de Xàtiva (CJX) i la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Xàtiva han organitzat un concurs per tal de dotar de logotip a la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPPCA). Aquest servei, proporcionat per la Regidoria de Sanitat, es presta des de fa poc més d’un any a Xàtiva amb ubicació a la Casa de la Joventut.

Al concurs pot participar qualsevol persona que es presente abans del 10 de desembre i que complisca amb les bases, les quals es poden trobar a la Casa de la Joventut, a les xarxes del CJX o al següent enllaç: https://goo.gl/bW3JV9

La UPCCA és un recurs específic per a la prevenció de les drogodependències. Els seus objectius són desenvolupar activitats que tenen com a finalitat reduir o evitar l’ús i/o l’abús de drogues i, per tant, els problemes associats a aquest, així com promoure hàbits de vida saludables que inculquen el rebuig del consum de drogues.

La UPCCA és un recurs específic per a la prevenció de les drogodependències. Els seus objectius són desenvolupar activitats que tenen com a finalitat reduir o evitar l’ús i/o a abús de drogues i, per tant, els problemes associats a aquest, així com promoure hàbits de vida saludables que inculquen el rebuig del consum de drogues.

La data límit de presentació al concurs és el 10 desembre.

No hay comentarios

Dejar respuesta