La Unió Musical Santa Cecília de Canals rep el premi EUTERPE a la inclusió social

La Unió Musical Santa Cecília de Canals va rebre ahir el premi EUTERPE a la inclusió social de l’any 2022 de la mà del  President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i de la Presidenta de la FSMCV, Daniela González.

Els premis EUTERPE són uns guardons que lliura la Federació de Societats Musicals i amb els quals pretén mantindre la seua posició de lideratge entre el col·lectiu de societats musicals, incloent-hi així mateix a músics, compositors, directors, institucions i mitjans de comunicació valencians vinculats amb la música i la cultura.

El projecte pel quan la banda canalina ha guanyat aquest reconeixement és la seua tasca d’inclusió amb xiquets i xiquetes amb diversitat funcional visual. Des de la UMSC destaquen que ha sigut possible dur a terme aquest projecte gràcies al suport de l’Associació de l’ONCE.

Àngela Arnau, professora de l’escola José Luis Biosca Guerola i membre de la Junta Directiva de la UMSC va recollir el guardó al Palau de la Generalitat. Des de l’Ajuntament volem donar-li l’enhorabona a ella i a tota la Unió Musical Santa Cecília per la seua tasca inclusiva i per aquest merescut reconeixement.

No hay comentarios

Dejar respuesta