La temporada de tardor del Gran Teatre de Xàtiva acollirà prop de 30 espectacles

Aquesta nova temporada s’iniciarà al mes d’octubre amb el Ballet Nacional Rus amb “La Bella Dorment” de Txaikovski. A continuació, començarà la “Fira de les Arts Escèniques” amb la darrera producció de Mario Gas, “Calígula” d’Albert Camus, a la que seguirà l’òpera “Norma” de Bellini, la comèdia “Pels pèls” de Paul Pörtner, “Akari” un espectacle de dansa i “Marabuntà”, un muntatge delirant de música, teatre i clown a càrrec de Guillem Albà.

Però a més, el Gran Teatre acollirà l’actuació del grup Mayalde dins de la setena edició de la mostra “Arrelats Folk”. En aquesta nova temporada de tardor hi ha, també, dues obres escolars, un espectacle de dansa familiar i una de teatral. Així mateix, el Gran Teatre organitzarà el concert commemoratiu del 20é aniversari de la Colla la Socarrà.

L’activitat del Gran Teatre es completa amb l’activitat de les societats musicals (quatre concerts), dues gales solidàries (Acofem i Església Evangèlica), tres espectacles teatrals a càrrec del Teatre la Lluna, Eventime i Calidoscopi i el comiat de la Fallera Major de Xàtiva i les presentacions de les falleres majors de les diferents comissions.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × cinco =